Nieuwbouw.

Onze nieuwbouwprojecten belichamen de kern van ons bedrijf: hoogwaardige materialen, écht vakmanschap en tijdloze kwaliteit.

Nieuwbouw bij Bouwbedrijf Cornel

Ons team bestaat uit harde werkers met enthousiasme en passie voor het vak. We staan sterk in onze schoenen en gaan graag een uitdaging aan. Daarnaast zijn we open naar elkaar als team en naar u als klant. We weten als geen ander hoeveel er bij een nieuwbouwproject komt kijken en waar de uitdagingen liggen.

In samenwerking met gerenommeerde bouwstoffenleveranciers selecteren we zorgvuldig de beste materialen voor elk project. Daarnaast overzien we het proces van begin tot einde, ook op het gebied van wetgeving en schade. Dit waarborgt niet alleen de duurzaamheid van onze constructies, maar ook het vertrouwen dat onze klanten al sinds 1918 in ons hebben.

Met een breed palet aan expertise in huis kunnen we niet alleen hoogstaande kwaliteit garanderen, maar ook snel leveren. Nieuwsgierig of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en ga met ons in gesprek.

Projecten nieuwbouw.

Doe inspiratie op en bekijk hier een selectie van onze nieuwbouw projecten. 

Nieuwbouw villa Broek

Nieuwbouw vakantiewoning

Nieuwbouw bedrijfspand

Scania nieuwbouw bedrijfspand

Nieuwbouw woning Broek-Zuid

Nieuwbouw Villa Broek-Noord

Ferwerda

McDonald's Leeuwarden

Nieuwbouw Villa Joure

Nieuwbouw Notariskantoor