Werkwijze.

Bouwbedrijf Cornel staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, ondersteund door Friese nuchterheid en een scherp oog voor detail.

Friese nuchterheid en passie voor het vak

Ons team van professionals is niet alleen groot, maar ook vast, wat zorgt voor een consistentie en snelle service. Wij geloven in transparantie, zowel naar elkaar toe als naar onze klanten. Bij Bouwbedrijf Cornel doen we wat we beloven.

Met een rijk verleden en een diepgeworteld netwerk in de bouwsector, hebben we door de jaren heen sterke relaties opgebouwd. Dit stelt ons in staat om korte lijnen te handhaven en snelle leveringen te garanderen, zonder in te boeten op de kwaliteit van ons werk. Onze ervaring stelt ons ook in staat om zaken efficiënt en effectief af te handelen, inclusief regelgeving en schade.

We kunnen niet altijd garanderen dat een project van begin tot einde perfect verloopt, maar we kunnen wel oplossingen bieden wanneer iets anders loopt dan verwacht. We zijn duidelijk en transparant. Bij Bouwbedrijf Cornel kunt u erop vertrouwen dat uw projecten in goede handen zijn, van begin tot eind.

Hoe verloopt een project.

Geen project start zonder goed overleg, voorbereiding en een goede kop koffie. Daarnaast heeft ieder project natuurlijk zijn budget. Omdat u graag wil weten waar u aan toe bent zorgen wij voor een heldere en uitgebreide offerte, vanaf begin tot einde van het project.  We luisteren aandachtig,denken mee in mogelijkheden en delen onze kennis.

Wanneer de offerte akkoord is zetten we met elkaar de volgende stap. We beginnen met een planning en indien nodig regelen wij ook de nodige vergunningen. Daarnaast geven we adviezen over materiaalkeuze en bouwmethoden. Ook houden we rekening met alle zaken rondom wetgeving en acties die nodig zijn bij onverwachte gebeurtenissen. Er wordt een op maat gemaakt team samengesteld, met de expertises en capaciteit aan boord die u nodig heeft.

Dan kan de (ver)bouw beginnen. Het team gaat aan de slag en gedurende dit proces blijft u natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen. Transparante communicatie vinden we belangrijk en daarom nemen we u mee in het proces en denken we mee wanneer er keuzes moeten worden gemaakt. Als alles gereed is gaan we samen met u door de woning/het pand en volgt de oplevering. We eindigen het project zoals we hem begonnen: met een goed kop koffie en een glimlach.